BA BRIDGE Konferencia INFORMÁCIÓS PULT

Szerezz új tudást és szakmai ismerősöket

2024. május 27-én, Budapesten!

Szeretettel köszöntünk

A 2024-es BA BRIDGE konferencia

Információs pultjánál

Az oldal célja, hogy megosszunk veled minden hasznos információt, amit a konferencia előtt vagy az esemény napján tudnod kell.

Amiről nem tájékoztatunk, de fontosnak érzed, azt jó BA módjára kérdezd meg!

Konferencia alapadatok

Mikor

Dátum: 2024. május 27.

Időpont: 8:15-től 18 óráig

8:15-től Regisztráció

Sok szeretettel várunk. Mivel sokan leszünk, kérlek hagyj elegendő időt a regisztrációra!

9:00-kor kezdés pontosan, mert sok programunk van számodra.

Hol

Danubius Hotel Helia

Cím: 1133 Budapest, Kárpát u. 62-64.

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel

3-as metróval Dózsa György úti megállótól  650 méter (8 perc séta)

15-ös és 115-ös busszal Dráva utcai megállótól 230 méter – (3 perc séta)

75-ös trolival Dráva utcai megállótól 230 méter – (3 perc séta)

Autóval

A szálloda előtt 150 férőhelyes zárt, de nem őrzött parkoló vár téged.

Ezt érkezési sorrendben, szabad kapacitás függvényében lehet
igénybe venni.

Parkolás díja: 600,- Ft /  óra

Ezenkívül a környező utcákban tudsz parkolni. (fizetős zóna)

Biciklivel

A szálloda bejárata mellett találsz kerékpártárolót.

A konferencia napirendje

Mi segít Téged, hogy láss a pályán?

A konferencia szakmai programja

A pálya első szintje


JÁTÉK HATÁROK NÉLKÜL

9:00-10:20

A módszertan kifejezést mindenki ismeri, mindenki használja, de vajon mit jelent pontosan a kifejezés a mi környezetünkben? Ha a projekt egy társasjáték, akkor vajon ugyanaz a játékszabály vonatkozik minden projektszereplőre? Nem csoda, hogy néha elveszünk a közös játékban, ha nem mindenkinek azonos a megértése, hogy mit is szeretnénk elérni, milyen szerep hárul ránk a kitűzött úton és abban hogyan működjünk együtt.

 • A módszertan egy játékszabály
 • Egyéni játékok összehangolása
 • A világ legjobb módszertana
  Rékási Evelyn: A jó módszertan mércéje
Cserna József

Elnök, PMSZ-Magyar-Projektmenedzsment Szövetség

Bővebben a fővédnökről

CSERNA JÓZSEF

Expertive Kft., Tulajdonos, ügyvezető
Magyar Projektmenedzsment Szövetség, elnök

Az Eötvös Loránd Tudományegyetem TTK Programtervező Matematikus szakán végzett 1985-ben. Karrierje során dolgozott a Paksi Atomerőműben, a Bechtel San Franciscó-i központjában, a Budapesti Értéktőzsde informatikai vezetőjeként, a Béta-Stock Kft. ügyvezetőjeként, a Synergon vezérigazgató-helyetteseként, a Nasdaq-on jegyzett AdaptiveBroadband európai leányvállalatának, az Eurobroadband Rt. vezérigazgatójaként. Sok év hazai és külföldi tapasztalat után 2001-ben megalapította a projekt-, program-, és portfóliómenedzsmenttel, projektkultúra- és szervezetfejlesztéssel és vezetési tanácsadással foglalkozó Expertive Kft.-t, amelynek a mai napig tulajdonos ügyvezetője. Az elmúlt két évtizedben számos nagy és komplex projekt és program, illetve szervezetfejlesztési munka sikeres levezénylése áll mögötte.

2003-ban Magyarországon elsőként szerezte meg az International Project Management Association nemzetközi minősítő rendszerében a legmagasabb IPMA A szintet jelentő „Projekt igazgató” címet. 2002 óta tagja a Magyar Projektmenedzsment Szövetség elnökségének, és 2005 óta pedig a szervezet elnöke. Alapító alelnöke a PMI Budapest, Magyar Tagozatnak, tagja az Év Projektmenedzsere zsűrijének. Vendég előadó több hazai egyetemen projektmenedzsment témákban.

Gintl-Reszegi Mária
Főszervező
Tulajdonos, Ügyvezető, Insprl
Bővebben a főszervezőről

GINTL-RESZEGI MARCSI

PMI-PBA, Tréner, Tanácsadó, Facilitátor
A jól hanolt Business Analyst könyv szerzője
A BA BRIDGE konferencia főszervezője

Olvasok, rajzolok, írok, tanulok, tanítok, beszélgetek, lendülök…

Csupa színes ember óriási tapasztalattal és tudáséhséggel dolgozik a projektkörnyezetben, akik mind szakmailag, mind emberileg helyt kell álljanak, épp ezért nagyon széles a hatókörünk. Fontosnak tartom erről beszélni, ezeket megosztani és befogadni.

Rékási Evelyn 
Ügyvezető helyettes
e-post Office Kft. 
Bővebben az előadóról

RÉKÁSI EVELYN

Ügyvezető helyettes
e-post Office Kft.

Karrierem során valamilyen módon mindig a minőségi és határidőben történő szállításért dolgoztam.

Főiskolai tanulmányaim eleje óta kerestem valamit, azt a módszert és tudást, ami az ötlet és a programozás között van.  

Sok év tanulás és munka után jutottam egy sajnos már nem létező piros színű Bankba, ahol megismerkedtem igazi, tapasztalaton alapuló módszertanokkal. Magával ragadó volt az a biztonság, amit az ottani kollégák átadtak, és egyre jobban elkezdett tisztulni a kép arról, hogy lehet egy jól hangzó üzleti célból eljutni a leprogramozható feladatokig. A projektvezetés mellett aktívan foglalkoztam a módszertanok finomhangolásával és a mindennapi életbe történő implementálásával. Életem egyik legizgalmasabb időszaka az volt, amikor felépíthettem egy új üzleti elemzési csapatot és a csapattal együtt egy élhető és hatékony BA módszertant. Erre már csak hab volt a tortán, hogy az üzleti elemzők mellett a tesztmenedzsment is hozzám került. A tesztmenedzsment és a BA csapat együtt képes volt olyan munkamódszertant kialakítani, amivel a minőségi javulás szemmel láthatóvá vált.

PMO-s körutam vége a portfólió és demandmenedzsment folyamatok kialakítása volt az új összeolvadás közepette lévő bankcsoportba. Nem meglepő, hogy ismét a BA mindset és eszköztár volt az, amivel átlendültünk egy-egy nehezebb ponton.

Az üzleti elemzőkre jellemző gondolkodásmód átszövi a mindennapjaimat, legyen szó akár magán feladatról akár egy újabb nagyobb kihívást jelentő munkáról. 

A pálya második szintje


CSINÁLJUNK SAJÁT JÁTÉKOT!

10:50-12:15

A módszertan bevezetése is egy projekt. Csináld business analyst módszertan szerint, avagy gondold végig, hogy milyen problémát szeretnél megoldani és hogy valóban a módszertan-e az illeszkedő megoldás a problémára.

 • A módszertan a megoldás?
  Kerekasztal beszélgetés: A módszertan csak időhúzás
  Beszélgetőpartnerek: Kiss Anita, Bacskai János, Bagosi István, Nedeczky László
 • Egy oldalnyi játékszabály
 • Mérföldkövek sikerei
  Nováczki Krisztina – NN Biztosító: A módszertani kialakítás félideje

  Nováczki Krisztina

  Business Analysis Team Lead, NN Biztosító Zrt.
  Bővebben az előadóról

  NOVÁCZKI KRISZTINA

  Business Analysis Team Lead
  NN Biztosító Zrt.

  Karrieremet üzleti elemzőként kezdtem, később projektvezetői és folyamatfejlesztői tapasztalatokat is szereztem. Vezettem több operációs osztályt: back office, sales suppport, riporting területeken, de a szívem mindig visszahúzott az elemzés felé. És végül tavaly március óta van szerencsém az NN Biztosító üzleti elemzőkből és rendszerszervezőkből álló csapatának munkáját segíteni.

  Gintl-Reszegi Mária
  Főszervező
  Tulajdonos, Ügyvezető, Insprl
  Bővebben a főszervezőről

  GINTL-RESZEGI MARCSI

  PMI-PBA, Tréner, Tanácsadó, Facilitátor
  A jól hanolt Business Analyst könyv szerzője
  A BA BRIDGE konferencia főszervezője

  Olvasok, rajzolok, írok, tanulok, tanítok, beszélgetek, lendülök…

  Csupa színes ember óriási tapasztalattal és tudáséhséggel dolgozik a projektkörnyezetben, akik mind szakmailag, mind emberileg helyt kell álljanak, épp ezért nagyon széles a hatókörünk. Fontosnak tartom erről beszélni, ezeket megosztani és befogadni.

  Kiss Anita

  Business analyst Team Lead, Intrum
  Bővebben az előadóról

  KISS ANITA

  Business Analyst Team Lead
  Intrum

  Bagosi István

  IT Senior Manager
  K&H Csoport
  Bővebben az előadóról
  BAGOSI ISTVÁN

  Core banki rendszerek IT igazgatóságának vezetője
  K&H csoport

  Eredetileg tanári pályáról multi-nagyvállalati informatikába átnyergelve, szakmai vargabetűket leírva dolgoztam hálózati szakemberként, vezettem távközlési és alkalmazásfejlesztési projekteket, vezettem hálózatmérnök, programozó, beszállítókkal foglalkozó csapatokat/szervezetet és persze vezettem háztartást. ????

  Jelenleg a K&H core banki rendszerek fejlesztéséért felelős igazgatóságának az élén IT elemzők és fejlesztők munkáját irányítom. Számos szervezeti, vállalati és informatikai transzformáció során, amelyben részt vettem, nagyon sokat és nagyon közelről dolgoztam üzleti elemzőkkel, bár nekem nem BA volt a jelem az óvodában.

  Bacskai János

  Igazgató
  Nova Services Ltd.
  Bővebben az előadóról

  BACSKAI JÁNOS

  Igazgató
  Nova Services Ltd.

  Fejlesztőként kezdtem a karrierem húsz évvel ezelőtt, majd pár év után a BA és az IT tanácsadó sapkákat is kipróbáltam. Jellemzően komplex banki és biztosítói projektekben vettem részt szakértőként vagy vezettem ezen projektek front-end részét. Jelenleg a Nova Services Zrt.-t viszem két tulajdonostársammal közösen.

  Nedeczky László

  Senior Project Manager, PMP, Erste Investment
  Bővebben az előadóról

  NEDECZKY LÁSZLÓ

  Senior Project Manager
  Erste Investment Zrt.

  Menedzsment tanácsadóként szocializálódtam, kicsit a BA vonallal is kacérkodva, ám az elmúlt bő 10 évben szinte kizárólag komplex, stratégiai banki IT projekteket vezetek, az ezekhez illő kihívásokkal.

  Hiszek abban, hogy a PM nem egy újabb kisfőnök a mátrixban, hanem a teamet szolgáló vezető, aki ha kell, csapatot épít, ha kell, sales-el a management felé, ha pedig arra van szükség, meghallgat, coach-olja a csapattagokat annak érdekében, hogy ők, mint egység, a célra tudjanak fókuszálni, együtt tudjanak működni, nem mellesleg jól érezzék magukat és így végeredményként hatékonyan tudjanak dolgozni is, egy csak közösen elérhető célért.

  A pálya harmadik szintje


  A TE JÁTÉKOD, A TE ÉLMÉNYED


  13:15-15:00

  Az üzleti elemzés módszertant az egyén szempontjából járjuk körbe. Keressük, hogy ki vagy Te ebben a kontextusban és hogyan érdemes működnöd, hogy össze tudj csiszolódni a játék többi résztvevőjével, csökkentve ezzel a közös működés kockázatait és konfliktusait. Érték a te munkád és érték benne az egyéni üzleti elemzés megközelítésed, amelyhez a módszertan egy keretet biztosít.

   

  • Growth mindset
   Besnyi Erika interaktív előadása
  • Az egyéni gondolkodástól a csapatig
  • BA magabiztosság a bizonytalanságban
   Radványi Szabolcs: A BA munka tervezése
  • BA-BÉR díjátadó
  Besnyi Erika
  Senior Tréner, Business Coach
  Vezető, Vintage Akadémia
  Bővebben az előadóról

  BESNYI ERIKA

  Vintage Akadémia vezető,
  Senior Tréner és Business Coach

  Senior tréner, coach, mediátor, Action Learning facilitátor, a Vintage Akadémia egyik alapítója, tréner- és coachképző, a Pécsi Tudományegyetem Management Trénerképzésének módszertani szakoktatója, a Hallotok? című tréning módszertani könyv egyik szerzője.

  Erika gyárilag angol nyelvtanárnak készült, hosszú évekig gimnáziumban és nevelőotthonokban tanított, majd tolmácsolt, fordított és saját angol nyelvkönyvsorozatot írt. Ezután átigazolt a multik világába és 13 évet töltött nagyvállalatoknál közép- és felsővezetőként. Mentorként számos kollégát támogatott, nagy szerepe volt a vállalati onboarding folyamatok kialakításában, valamint a coaching szemléletű vezetés meghonosításában. Majd visszatért a szabadúszó piacra, és azóta 19 féle tréninget és fejlesztő programot tart magyar és angol nyelven nagy multicégeknél. 2008-ban az elsők között végzett az ECA magyarországi coachképzésén, azóta is szívügye a coaching és a coachképzés. 2015-ben ACC minősítést szerzett. 2017-ben az egyik alapítója volt a Vintage Akadémiának, ahol a mai napig is tréner- és coachképzéssel, továbbképzésekkel foglalkozik. A mai napig nagy támogatója a pedagógus közösségeknek, így a tanfolyamain mindig felajánl két pro bono helyet a pedagógusoknak.

  Radványi Szabolcs

  Üzleti elemző, PMI–PBA
  Nova Services Zrt.

  Bővebben az előadóról

  RADVÁNYI SZABOLCS

  PMI-PBA, Business analyst
  Nova Services Zrt.

  Több, mint 5 éve Business Analyst, 2024 áprilisa óta pedig PMI-PBA

  Mindig is érdekelt az üzleti folyamatok, igények és követelmények világa, amiket először a jól bevált józan paraszti ész módszertannal próbáltam kezelni és kontrollálni, aztán egyre több átfedést vettem észre a nagykönyvben meghatározott standardekkel. Ekkor kezdtem el tudatosan építeni és bővíteni a tudás és eszköztáramat és azon gondolkodni, hogy hogyan lehetne ezeket a standerdeket behozni az ügyfeleink látómezejébe is úgy, hogy ők is hasznosnak ítéljék meg ezeket. Vallom, hogy a fokozatosság elve ezen a téren is kiválóan használható, ami könnyebb befogadást és elfogadást eredményez. Ezt szeretném az előadásom során bemutatni a közönség számára.

  Gintl-Reszegi Mária
  Főszervező
  Tulajdonos, Ügyvezető, Insprl
  Bővebben a főszervezőről

  GINTL-RESZEGI MARCSI

  PMI-PBA, Tréner, Tanácsadó, Facilitátor
  A jól hanolt Business Analyst könyv szerzője
  A BA BRIDGE konferencia főszervezője

  Olvasok, rajzolok, írok, tanulok, tanítok, beszélgetek, lendülök…

  Csupa színes ember óriási tapasztalattal és tudáséhséggel dolgozik a projektkörnyezetben, akik mind szakmailag, mind emberileg helyt kell álljanak, épp ezért nagyon széles a hatókörünk. Fontosnak tartom erről beszélni, ezeket megosztani és befogadni.

  A pálya negyedik szintje


  A CSAPATJÁTÉK KÖZÖS ÉRTÉKE

  15:30-17:10

  Az üzleti elemzés módszertanról a csapat szintű gondolkodást, az együttműködést segítő gondolatokat helyezzük fókuszba. Nem könnyű projekt a belső módszertan kialakítása. Vajon miért értékes erre erőforrást szánni egy szervezetnek? Nehéz látni azt az utat, amin előre kell lépni és azt is, hogy mekkora az a lépés, ami szükséges és elégséges. Vannak, akik jól csinálják, tanuljunk tőlük!

   

  • Módszertani érettség skálázása
  • A módszertan szervezetfejlesztés
   Szmejkál Szabolcs és Nedeczky László: Ha nem válik szokássá, nem okoz változást sem
  • Az érett BA módszertan
   Kiss Katalin: A BA szerep életciklusa és befolyása   
  Szmejkál Szabolcs
  Ügyvezető partner
  Neosys Kft.
  Bővebben az előadóról

  SZMEJKÁL SZABOLCS

  Ügyvezető partner
  Neosys Kft.

  25 éve foglalkozom szervezetfejlesztéssel és coachinggal, dolgozom nagyvállalatokkal és kisebb cégekkel is. Hálás vagyok, hogy szervezetfejlesztőként lehetőségem van meglátni a nagy szervezetekben is az emberi dimenziót, és az egyes emberek sorsában a szervezeti meghatározottságot – és mindezek mélyén azt a szabadságot, amit annyira szeretek.Örülök, hogy sohasem unalmas, amit csinálok, és ifjonti kíváncsiságom, izgatottságom és szenvedélyem a mai napig megmaradt.

  Kiss Katalin

  Associate Principal
  EPAM Systems
  Bővebben az előadóról

  KISS KATALIN

  Associate Principal, Business Analysis BA Discipline Head
  EPAM Systems

  IT Professional with almost 2 decades of experience in Software Product Development, IT Business Analysis and Business Architecture.

  Enthusiast about Operating Model Design and Team Topologies to design and apply the most suitable transformation approach to our high-profile Clients.

  Broad industry experience in Travel and Hospitality (Airlines, Aviation) Automotive, Software Engineering, TELCO, Media and Entertainment domains. At the same time, driving the Industry Landscape specific Knowledge Management Network at EPAM Global.

  Diverse project portfolio from Presales, Whitespacing and Discovery to R&D, Fixed price, T&M based and staff augmentation project delivery, including startup teams or large Scaled Agile Teams.

  Experienced in driving large workshops, acting as a mature, strategic professional Partner and Consultant both in top-down and bottom-up manner. Efficient orchestrator of strategic goals that are translated to downstreams, whilst capable of selling bottom-up innovations to C-level management.

  Gintl-Reszegi Mária
  Főszervező
  Tulajdonos, Ügyvezető, Insprl
  Bővebben a főszervezőről

  GINTL-RESZEGI MARCSI

  PMI-PBA, Tréner, Tanácsadó, Facilitátor
  A jól hanolt Business Analyst könyv szerzője
  A BA BRIDGE konferencia főszervezője

  Olvasok, rajzolok, írok, tanulok, tanítok, beszélgetek, lendülök…

  Csupa színes ember óriási tapasztalattal és tudáséhséggel dolgozik a projektkörnyezetben, akik mind szakmailag, mind emberileg helyt kell álljanak, épp ezért nagyon széles a hatókörünk. Fontosnak tartom erről beszélni, ezeket megosztani és befogadni.

  Ami még várható

  Ezekkel az extra elemekkel szeretnénk hozzájárulni a konferencián elhangzó információk elmélyítéséhez.

  Az Év BA-ja díjátadó

  Az Év BA-ja pályázat nyertesei részére a BA-bér díj átadása.

  Idén először hirdettük meg pályázatunkat három kategóriában, ami nagy örömünkre sokakat motiválttá tett. Hallom, hogy egyénileg és csapatban is többen már készítik a pályamunkákat. Felhívnak, hogy „Marcsi, de milyen legyen a pályázat?”, én pedig mindenkinek azt mondom, hogy BA-ként tudod, hogy mi a célod és azt dokumentáld le!

  A pályázati felhívást ITT találod.

  Szkeccs

  „Egy rajzoló többet mond ezer szónoknál…”

  Az elmúlt évben is nagy sikernek örvendtek az előadások tartalmát szemléletesen összefoglaló szkeccsek, melyek egyfajta információs- és tudástérképként szolgálnak. Így ezt az idén sem hagyjuk ki.

  Ebben az évben Budavári-Nagy Dorottya, vizuális jegyzetelő fogja figurákba önteni a mondanivalónkat.

  Bővebben a szkeccselőről

  BUDAVÁRI-NAGY DOROTTYA

  Vizuális jegyzetelő

  Visualive

  Én leszek a résztvevők füle és tolla. Élőben rajzolom az eseményeken történteket, ezzel segítem a megértést, tanulást és kapcsolódást.

  Facilitálás

  Nem hagyunk a konferencián csendben üldögélni. Időről-időre megkérdezzük a véleményedet. Ezt megtesszük némelyik előadás során is, illetve készülünk neked óriás táblákon különböző facilitálásokkal, melyeken válaszaidat kedved szerint megoszthatod.

  Kávészünet, networking

  Kávéval, pogácsával és nasival várunk téged a szünetben, ezzel biztosítva, hogy az előadások alatt a vércukor szinted talpon maradjon. Ilyenkor lesz lehetőséged beszélgetni az előadókkal, szervezőkkel és a BA kollégákkal.

  De a szünetben sem hagyunk teljesen magadra, ugyanis készülünk egy kis facilitásssal is, hogy biztosan ne unatkozz!

  Ebéd

  Azért, hogy ebéd közben is szabadon kapcsolódjatok, olyan ételeket választottunk, amelyeket tányérral a kezedben, a teraszon sétálva is el tudsz fogyasztani. Íme egy kis ízelítő a menüből:

  Salátabár
  Szárított sonka, sárgadinnyével GF, LF
  Pesztós mozzarella, aszalt paradicsommal, olívával GF, 7

  Fűszeres joghurtban pácolt csirkemell szeletek GF, 7
  Grillezett sertésszűz érmék, currys zöldségekkel GF, LF
  Kíméletes sült mullard kacsamell, francia lecsó GF, LF
  Citrusokkal sült Nílusi sügérfilé GF, LF, 5
  Vegetáriánus rakott padlizsán, V, GF, LF

  Valamint mentes és nem mentes desszertek

  A többi legyen meglepetés 🙂

  Mit kapsz a konferencián?

  BA KARAKTER magazint hasznos szakmai cikekkel

  tartalmas szakmai előadásokat és beszélgetéseket

  nagy mennyiségű facilitálást

  networking lehetőséget 200 hozzád hasonló BA között

  7 PDU pontot a PMI Budapest támogatásának köszönhetően

  ebédet, kávét, üdítőt és nasit

  valamint rengeteg inspirációt és energiát!

  A választott csomagodtól függően az alábbi elemeket kapod még a jegyed mellé:

  Ha 4-est dobtál

  • lesz egy szuper napod
  • finom kávéval, limonádéval, harapnivalókkal és gourmet ebéddel tartjuk szinten a vércukor szinted
  • a rengeteg hasznos szakmai tartalom mellé pedig
  • kapsz ajándékba egy nyomtatott BA KARAKTER magazint

  Ha 5-öst dobtál

  • nyár folyamán elküldjük neked digitális formában a BA BRIDGE magazint, amely tartalmazza az előadások írásos összefoglalóját, az előadásokból kimaradt gondolatokat, slide-okat, szkeccseket valamint minden networking elemet, amellyel találkozol a nap folyamán.

  Ha 6-ost dobtál

  a nyár folyamán elküldjük neked

  • BA BRIDGE magazint és
  • az előadások videófelvételét, mellyel újra átélheted a nyárindító konferencia hangulatát. A felvételek 3 hónapig lesznek visszanézhetőek.
  •  50.000 Ft kedvezményt a BE A PBA Vizsgafelkészítőre, melyet 2025. június 30-ig tudsz felhasználni

  Ha még 1x dobhatsz

  akkor az előbbiekben felsoroltakon túl

  Upgrade lehetőség

  Ha csomagot szeretnél váltani, a konferencia napjától szamított 3 hónapon belül upgrade-elheted a jegyedet. Csak jelezd nekünk ezirányú szándékodat az e-mail címen.

  A későbbiekben ugyanakkor külön megvásárolható lesz a BA BRIDGE magazin és az előadásokról készült videófelvétel is.

  És amivel valószínűleg még nem találkoztál egyetlen más konferencián sem:

  BA ZENERGIA Playlist

  A tavalyihoz hasonlóan, idén is létrehoztuk a BA BRIDGE  konferencián elhangzó zeneszámokból összeállított válogatást. Ezek az előadók és szervezők kedvenc dalait tartalmazzák. Így létrejött egy rendkívül színes Zenergia, pont olyan, amilyenek mi magunk is vagyunk.

  Meghallgatom a BA Zenergiát

  Kapcsolódj!

  Előadóink és a BA BOARD tagjai, akik lelkesen szervezik neked a konferenciát egész nap elérhetőek lesznek.

  Amikor épp nem a hangmérnöki pultot tekergetik vagy a táblákat pakolják, nyugodtan szólítsd meg őket és beszélgess velük!

  Gintl-Reszegi Mária

  Ügyvezető, Tulajdonos, Insprl

  Egervári Balázs

  Managing Consultant

  Kálmánchey Rita

  Pszichológus, Business coach, Insprl

  Sándor Zsolt

  Solution Architect, Fressnapf International Business Services

  Szántósi Blanka

  Képzésszervező, Asszisztens, Insprl

  Fitness edző és gerinctréner

  Taletovics-Bagi Renáta

  PMI-PBA,PMI-ACP, MBA

  Senior Business Analyst, Erste Investment

  Trompler Tamás

  PMI-PBA, Business Analyst, Erste Investment

  Tréner, Insprl

  Varga Balázs

  IT Architekt, Fundamenta- Lakáskassza Zrt.

  A rendezvény szponzorai és szakmai támogatói:

  Izgatottan és kíváncsian várjuk a találkozást!