Kik vagyunk mi

jómagam

Gintl-Reszegi Marcsi

PMI-PBA Professional Business Analyst
Tréner Tanácsadó Facilitátor

Olvasok, rajzolok, írok, tanulok, tanítok, beszélgetek, lendülök…

Csupa színes ember óriási tapasztalattal és tudáséhséggel dolgozik a projektkörnyezetben, akik mind szakmailag, mind emberileg helyt kell álljanak, épp ezért nagyon széles a hatókörünk. Fontosnak tartom erről beszélni, ezeket megosztani és befogadni.

a mellettem álló csapat

trompler tamás

PMI-PBA Professional Business Analyst
Tréner

A történetem 2011-ben kezdődött, amikor fejest ugrottam életem első olyan pozíciójába, ahol üzleti elemzéssel foglalkozhattam. Azóta akármilyen szerepben vagyok, legyen az alkalmazásmenedzser, rendszerszervező vagy solution architect, a munkám jelentős része erről szól.Bárhogy is hívtak, én voltam a híd üzleti és informatikai területek között: tolmács, mediátor, facilitátor, a józan ész hangja, aki nem fél kínos kérdéseket feltenni. 2022-ben kezdtem fókuszálni módszertani tudatosításra, képzésre, a rá következő évben szereztem PMI-PBA minősítést, és azóta is keresem az új kihívásokat.Máig az okozza számomra a legtöbb örömet, amikor összeáll a kép, és valami hasznos, értékes dolog jön létre egy együttműködésből. Szakértőként és trénerként is ez vezérel, hogy sajátos látásmódommal és tapasztalataimmal támogassam az üzleti elemzés iránt érdeklődőket.

Kálmánchey Rita

Pszichológus, Business coach
Action Learning team coach

Pszichológusként, coachként változásokat segítek sikerre vinni. Az ember, mint gondolkodó rendszer ugyanúgy támogatásra szorul sikeres változás esetén, mint az IT rendszerek. Sokéves nagyvállalati, HR-es pályafutásom során sok sikeres változást támogattam: kisebb-nagyobb projekteket koordináltam, vagy vezettem; sokféle stakeholderrel dolgoztam együtt egészen a felső vezetőkig, külső partnerekig. Fejlesztő szakemberként jelenleg csoportos és egyéni folyamatokban támogatom ügyfeleimet céljaik elérésében.

Besnyő Réka

Business Analyst
Tréner

Több éve vagyok üzleti elemző, először adattárház építésében vettem részt, majd váltottam, jelenleg is üzleti alkalmazások tervezésével, kivitelezésének támogatásával foglalkozom. Üzleti elemzőként ki tudom/tudjuk élni a kreativitásunkat, de ellenpólusként vannak monotonabb részei is munkánknak. A cél, az egyensúly megtalálása. Ebben egy jó tréning nagy segítségre lehet képzésen résztvevőként és képzést tartóként egyaránt.

Szántósi Blanka

Képzésszervező, Asszisztens

Marcsi jobbkezeként az Insprl képzések és események zökkenőmentes lebonyolításáért dolgozom nap mint nap. Energikus, életvidám és kíváncsi természetemből fakadóan szeretek minél több tevékenységben részt vállalni és fejleszteni magam különböző területeken. Főbb ismérveim számokban: 4 nyelven beszélek, 3 gyermekem van, 2 távol-keleti országban is éltem, 1 fő hobbim a sport, így nem annyira meglepő módon másodállásban fittness edzőként is tevékenykedem. Marcsi aszisztenseként és képzésszervezőként örömmel tölt el, hogy hozzájárulhatok az Insprl sikereihez valamint a magyar üzleti elemzők fejlődéséhez.

20+ év üzleti elemzői
tapasztalat

100+ nap üzleti elemzés
tréning tapasztalat

500+ üzleti elemzés
tréning résztvevő

tapasztalataim

tanulmányaim