Szolgáltatás

Tréning egyéneknek és csapatoknak egyaránt

Ha üzleti elemző vagy, esetleg üzleti elemző szeretnél lenni, akár egy üzleti elemzés csapatot vezetsz, a tréning mind az egyént, mint a közös munkában résztvevő csapatot fejleszti.

Sok éves tapasztalattal rendelkezel, vagy most tervezel erre a pályára lépni, mindkét esetben a legfontosabb a gondolkodásmód keretrendszerének alapjait lerakni.
Ha tapasztalattal rendelkezel, ez a rendszerezés tudatosságot ad.
Ha még nincs projekt tapasztalatod, akkor a keretrendszer és gondolkodásmód megadja a fejlődésed, a működésed irányát.
Ha csapatként érkeztek, akkor a közös nyelv, a közös alapokon történő gondolkodás hatékonyságot jelent.

Kihelyezett tréning esetén kérd egyedi, kedvezményes ajánlatunkat.

gondolkodásmód fejlesztése

Business analyst MINDSET tréning

Fejleszd magad magabiztos és módszeres üzleti elemzővé!
Tanuld meg két nap alatt az üzleti elemzés gondolkodásmódot és annak nemzetközi módszertanát!

Business analyst MINDSET mentoring program

Te melyik bábu lennél a sakktáblán?
Építsd be 10 hét alatt az üzleti elemzés gondolkodásmódját, hogy láss a játékban a táblán.

gyakorlat fejlesztése

Modellezés gondolkodás tréning

A modelleknek erejük van. Fordítsd saját javadra ezt az erőt! Egy nap alatt mutatom meg neked a vizualizálás erejét és gondolkodásmódját, amihez nem kell csak papír és ceruza.

Kérdezéstechnika az üzleti elemzésben tréning

A kérdés segíti teljessé tenni az információidat, de csak a feltett kérdés válik a legerősebb fegyvereddé. Mélyülj el a kérdezéstechnika részleteiben, és tématartásoddal válj fergeteges üzleti elemzővé!

Készítsünk követelmény specifikációt tréning

Válj profivá az információk strukturálásában! Tanuld meg, mi a mélye és a magassága a változás legfontosabb dokumentációjának.

Action Learning csoportos coaching

Az Action Learning egy csoportos coaching folyamat, amelynek célja, hogy a csoport közösen oldjon meg egyedi problémákat és közben biztosítsa a résztvevők fejlődését is a team coach moderálásával.

Demand menedzsment

Eszközöket adunk a kezedbe az igények feltárásához és azok priorizálásához kis- és nagyvállalati környezetben.
Onepager-eket definiálunk, amely a demand menedzsmentet erősíti és mindezt összekötjük a BA tevékenységekkel, gondolkodással.

Projektsiker facilitálással

A tréning célja, hogy olyan eszközöket adjunk a kezetekbe, amelyek segítenek könnyebben összegyűjteni az információkat. Ezeket a technikákat fogjátok ti is begyakorolni offline és online térbe is.

minősítés megszerzése

BE A PBA! Vizsgafelkészítő program

Válj a szervezeted legprofibb üzleti elemzőjévé! Rendezd egységbe a BA-ságod tapasztalatait, és szerezd meg az üzleti elemzők legmagasabb szintű nemzetközi minősítését!

 személyre szabott fejlődés

Business Analyst Coaching

Saját személyes hatékonyságodnak óriási szerepe van a módszertan alkamazása során. Finomhangold a működésedet egy profi coach segítségével, és dolgozz az aktuális céljaid megvalósításán! 

közösségi események – networking

Meetup

Találkozz, kapcsolódj, kommunikálj másokkal, hogy megtudd, nem vagy egyedül és hogy lásd, máshol sincs kolbászból a kerítés.

Szervezetfejlesztés csapatok számára

Üzleti elemzői csapatotok van és nincs egységes működési irány?
Projektben dolgoztok együtt, de nem tudja az egyik kéz, hogy mit csinál a másik?

A módszertan kereteinek stabilizálása gyakorlati tréningekkel, esettanulmányok feldolgozásával, problémák facilitálásával segítségetekre tud lenni, hogy megtaláljátok a problémát, az ahhoz illeszkedő helyes megoldást és annak kivitelezését a közös munka során.

szervezetfejlesztés

Módszertani keretrendszer kialakítása

Tudatosítsátok mindazt, amit a csapat tagjai eddig tapasztaltak, amit a tréningeken megtanultak és amire a szervezetnek szüksége van. Tegyétek transzparenssé és kiszámíthatóvá a működéseteket.

Saját esettanulmányon alapuló action learning

Illesszétek saját környezetetekhez az üzleti elemzés gondolkodásmód eszközeit. Majdnem élesben gyakorolhatjátok be, hogy a mindset és a gyakorlati tréningeken tanultakat mikor, miért és hogyan érdemes használni.

Facilitálás

Bármely megakadás, felmerülő kérdés, amely a csapatban felmerül és közös tudást, közös megoldást feltételez, a facilitálás segít mélyére nézni a problémának és új páyára tenni a működést.

Tréning kialakítása egyedi igények alapján

A szervezetfejlesztési folyamat során azonosított üzleti elemzés kompetencia hiányok fejlesztése.

Gyere, igyunk meg egy kávét!

Ha keresed a csapatod helyét a projektekben, szeretnél nekik üzleti elemzőként fejlődési lehetőséget biztosítani, keress meg, és egy kávé mellett megbeszéljük a lehetőségeket!