HELLÓ VILÁG!

Hello world! A fejlesztők szokták ezeket az első szavakat kiírni a képernyőre, amikor sikerül életet lehelni egy programkódba…

Most, amikor mindenki bezár, pause-t nyom, lassít, akkor elindult egy lelkes kezdeményezés részemről az üzleti elemzés és a tréning területen, amely kidugta a fejét az elmúlt néhány hónapban és most megszületett.

MEGNYITOTTUNK, ADÁS VAN, KEZDHETJÜK….

Még a régóta működő cégek is sorra zárnak be, erre én beleszólok a mikrofonba. Mikrofonpróba 1,2,1,2.

A tréning szakma gyakorlatilag leállt, erre én most indulok élesben ezen az úton. Nem kérdés, hogy hiszek benne. Hiszek abban, hogy a fejlődés útja mindenki előtt kirajzolódik, kérdés, hogy melyik lépést teszi meg melyik után.

Természetesen ezekben az időkben mindenki beszélget arról, hogy hogyan éli meg és mit gondol erről a különleges időszakról és nagyban megerősített, hogy sokan gondolkoznak hasonlóan, mint én, miszerint ez a lassítás egyben a fejlődés lehetősége. Nem mondták le a tréningem, hanem jelezték, hogy most úgyis kevesebb a feladat, használjuk ezt az időt a munkatársak fejlődésére, ezáltal a vállalat fejlődésére. Ennek nyomán online térbe helyeztük át és hajrá srácok! Sok barátomnak hasonlóan kiemelkedett egy-egy téma, amiben előre szeretne lépni. Rendre hallom azokat a mondatokat, hogy legalább lesz időm ezt vagy azt a könyvet, könyveket feldolgozni, vagy más skillt fejleszteni. Előre kell menekülnünk!

Talán az óra kicsit lelassult, hogy be tudjunk hozni néhány lemaradásunkat a korábbi rohanásból és be tudjanak épülni a fejlődésre szánt gondolatok. Mivel én magam is szívesen olvasok hasonlóan fejlődésre szánt bejegyzéseket ebben az időszakban, ezért nem volt kérdés, hogy megteszem a régóta tervezett első lépéseimet! Kialakítom ezt a teret és lehetőséget adok a témáknak, amelyek felszínre akarnak törni.

A célom inspirálni az embereket. Ennek egyik formája a tréning, de másik és sokadik formája a blogok írása, tudástár megosztása, más értékes írások jelölése, mások értékes információinak közös térbe hozása. Az én szemem előtt azok az emberek lebegnek és alkotnak egy közösséget, akik hozzám hasonlóan fejlődni vágynak, nyitottak az új infókra, töltik a kincsesládájukat, dolgozzák össze az információkat, hogy új összefüggések születhessenek. Amikor szükség lesz rájuk, akkor a láda elemei a munkánkban és a magánéletünkben egyaránt a lehető legjobban illeszkedő gondolat, eszköz formájában fog felszínre kerülni. Ez maga a kreativitás!

Tudom, hogy ott vagytok. Sokatokkal már találkoztam személyesen is. Sokan a gép mögött fogtok ülni, de egy közösséghez fogunk tartozni. Tudom, hiszem!

Ez is egyfajta együttműködés és összefogás!

HELLO VILÁG!

Köszi családom és barátok ? ! Köszi Ádám és Imre ? !

Mennyire volt értékes, hasznos számodra ez a tartalom?

Mivel hasznosnak, értékesnek találtad...

Oszd meg bátran másokkal is! 🙂

Sajnálom, hogy ez a tartalom most nem nyerte el a tetszésed...

Köszönöm a visszajelzésed, a szavazatod rögzítettük!

Kérlek segítsd a munkámat, és pár mondatban írd meg mit hiányoltál vagy hogyan lenne számodra hasznosabb ez a tartalom?

A fejlődésedhez a következő tréningekkel tudlak hozzásegíteni:

Gintl-Reszegi Mária

2020. április 2.

Szia. Marcsi vagyok. Üzleti elemzés gondolkodás megerősítésével foglalkozom tréningek, mentoringok, tanácsadás és közösségi tevékenységek keretében. Ezt a blogot én írtam neked.

korábbi írások

címkék

ez megvan már neked?

Decomposition diagram

Decomposition diagram

Biztosan ismered, biztosan használtad már, hiszen a JPÉ gondolkodás egyik legegyszerűbb megjelenési formája. Mégis érdemes közösen átgondolni, mi mindenre lehet használni.

itt követhetsz

Ba Talk - Üzleti elemzés nem csak üzleti elemzőknek

Mária Gintl-Reszegi PMI-PBA

Üzleti elemzés tréner / Mentor / Professional Business Analyst / Insprl alapítója

osztani ér